Működés Burnt Horizon | Rainbow Six Wiki | Fandom, mikor engedi a Rainbow Six Siege Burnt Horizon -t? | Windows Central

Mikor engedi a Rainbow Six Siege Burnt Horizon -t

Legjobb válasz: A Rainbow Six Siege Művelet Burnt Horizon 2019. március 6 -án indul, a rendelkezésre állás a platformok között. A teljes időzítést az alábbiakban soroljuk fel.Alapjáték az Amazonon: Tom Clancy Rainbow Six Siege (23 dollár) All-Access Pass az Amazonon: Tom Clancy Rainbow Six Siege Year 4. éve (30 dollár)

Működő égési horizont

“A szivárványos hat a földre megy, a Burnt Horizont művelethez. A SASR mobilitási szakaszának, a Gridlocknak ​​és a Mozzie-nek a védelmi szakemberek védelmi részleteket kapnak egy nagy értékű konvoj számára a Sunburnt Country-ban.”
– Hivatalos weboldal leírása

Működő égési horizont a tizenkettedik terjeszkedés Tom Clancy szivárványa hat ostromolása. Két új operátort ad hozzá az ausztrál SASR CTU -ból és a MAP Outback -től, [1] [2], valamint a Rainbow IS Magic korlátozott időtartamú eseményével együtt (2019. április 1.).

Ezt 2019. február 8 -án megerősítették, amelyet 2019. február 18 -án adtak ki a PC -felhasználók Tactical Test Servernek, és hivatalosan 2019. március 6 -án jelent meg a szezonon át tartó tulajdonosok számára.

Tartalom

Jellemzők [ ]

Térkép []

Gamespot szakértői vélemények

2022. január 19

2015. december 4

Operátorok []

Fegyverek [ ]

Híres árképzés az operátorok számára []

A Burnt Horizon művelet szinte az összes operátor számára a Burnt Horizon előtt kiigazította a híres árakat, a megjelenési dátumuk alapján. Az összes alapjáték -üzemeltető 12500 -as híres volt, és az összes DLC -üzemeltető 25000 elismert volt a Burnt Horizon előtt (az eladásra kerülő személyek mellett).

Az ármodell azon alapul, hogy mennyi ideig volt az operátor a játékban. Az operátorok továbbra is 5000 -rel csökkennek az áron, minden évadban, de nem csökkennek az 10000 -as hírnév alá.

Visszatérve egy régebbi ármodellhez, az alapjátékban kiadott operátorok most már alacsony, de növekvő áron kerülnek értékesítésre minden vásárolt operátorral. Az első operátor, amelyet a CTU alapjátékból vásároltak (azok, akik az operátorok, a SAS, az FBI SWAT, a GIGN, a Spetsnaz és a GSG 9 -hez tartoznak), 500 híres lenne, a következő 1000 híres, majd 1500, az utolsó pedig 2000. Ha azonban már rendelkezik a CTU operátorával, és úgy döntött, hogy egy másikat vásárol, akkor ugyanaz az ár, mint az első, 500 -at vásárolt volna (a második 1000 -et készítve).

  • Első évad – Black Ice (Buck, Frost) művelet: 10000 híres
  • Második évad – A porvonal művelet (Blackbeard, Valkyrie): 15000 híres
  • Harmadik évad – Skull Rain művelet (Capitao, Caveira): 15000 híres
  • Negyedik évad – Red Crow művelet (Hibana, Echo): mindegyik 15000 híres
  • Első évad – A Velvet Shell (Jackal, Mira) művelet: mindegyik 15000 híres
  • Harmadik évad – Blood Orchidea művelet (Ying, Lézió, ELA): 20000 -as híres mindegyik
  • Negyedik évad – White Noise Operation (Dokkaebi, Vigil, Zofia): 20000 -as híres
  • Első évad – Chimera művelet (Finka, Oroszlán): 20000 -as híres mindegyik

Az égési horizont után a felsorolt ​​és a továbbképzők árai minden évszakban továbbra is megváltoznak (i.E. Az Y4S2 -ben az Y3S2 operátorok ára 20000 -ra csökken, és így tovább minden bevezetett szezonban).

Mikor engedi a Rainbow Six Siege Burnt Horizon -t?

Legjobb válasz: A Rainbow Six Siege Művelet Burnt Horizon 2019. március 6 -án indul, a rendelkezésre állás a platformok között. A teljes időzítést az alábbiakban soroljuk fel.Alapjáték az Amazonon: Tom Clancy Rainbow Six Siege (23 dollár) All-Access Pass az Amazonon: Tom Clancy Rainbow Six Siege Year 4. éve (30 dollár)

Rainbow Six Siege Burnt Horizont március 6 -án engedi ki

Az Ubisoft hamarosan a Burnt Horizon művelet telepítésére készül, a következő nagyfrissítés a Tom Clancy Rainbow Six Siege felé tart. Két hetes kiadás előtti tesztelést követően az új ausztrál szezon március 6-án nyilvános debütál, új játékképes operátorokkal, új térképpel és még sok mással.

A Rainbow Six Siege Burnt Horizon ígéretes új bővítésként alakul ki, új Aussie operátorok csomagolását, Mozzie -t és Gridlockot csomagolva. Csomagolva a lábú csapdákat és a drón hacking eszközöket, veszélyes duó, hogy megrázzák a találkozásokat. És egy kísérő új multiplayer “Outback” térképpel várható új új összecsapásokra egy viharvert szervizállomáson keresztül.

Mikor tudok játszani a szivárvány hat ostromolt horizontot?

A Burnt Horizont 2019. március 6 -án érkezik minden platformon, három órán át tartó szakaszos telepítéssel. Szerda reggel kezdve az Ubisoft hivatalos ütemterve részletes terveivel rendelkezik, hogy az egyes platformokat önállóan közelítsék meg.

A telepítés a PC -n 9 órakor kezdődik, majd 10 órakor a PlayStation 4 -en és 11 órakor az Xbox One -on. Az egyes platformok egy órás leállási idejével becsomagoltuk a Burnt Horizont elérhetőségének várható időit, és mikor játszhatsz.

Frissítve 2019. március 6 -án: A Burnt Horizon művelet most mindenki számára él.

  • PC: 10:00 EST / 7 AM PT / 15 PM GMT
  • PS4: 11 AM EST / 8 AM PT / 16 PM GMT
  • Xbox One: 12:00 EST / 9 AM PT / 17 PM GMT

Miután rendelkezésre állnak, kötelező frissítésre van szükség az égett horizonttartalom lejátszásához. A fájlok átalakítására és a telepítés optimalizálására irányuló erőfeszítéseket követően ez is nagyobb letöltés, mint az elmúlt szezonokban. A PC -lejátszóknak egy izmos 54 GB -os csomagot fognak kiszolgálni, míg az Xbox One -nak 38 GB -ra van szükség, a PlayStation 4 pedig 33 GB -ot igényel.

Ne feledje, hogy ezek a tervek megváltozhatnak, ha a telepítés során problémák merülnek fel. A korábbi frissítéseket röviden késleltették a last-minute csípéseknél, ezért tartsa szemmel a valós idejű frissítéseket. Ha a Burnt Horizon a vártnál később jelenik meg, akkor biztosan frissítjük ezt az útmutatót.