Mikor a Hardcore wow klasszikus kiadás? ? | WOW Classic Hardcore szerverek indítják az időzónát – DOT ESPORTS

Mikor indul a klasszikus Hardcore szerverek elindítása

Mint a szabvány a Azta elindítás, Wow klasszikus A kemény szerverek egyszerre élnek a világ minden tájáról. A Blizzard szokássá tette az új iterációk elindítását Azta 17:00 órakor, a CT -t, amely az első alkalommal nyúlik vissza, 2018 augusztusában világszerte elindította a bővítést (Wow: Csata azerothért).

Mikor a Hardcore wow klasszikus kiadás?

Tudja meg, mikor indíthatja hivatalos Hardcore WOW klasszikus kalandját.

Közzétett 2023. augusztus 24 írta: Steven Mills

A régóta várt tisztviselő Hardcore World of Warcraft Classic A szerverek végre itt vannak. A szerverek bátor kalandorának csak egy életük lesz. Mint ilyen, ez azt jelenti, hogy a halál állandó ezekben a birodalmakban. Ha meghalsz, akkor nincs visszatérés a holttestbe és feltámadni. Ide tartozik a sámán reinkarnáció és még a Warlock Soulstones is. Továbbá, annak ellenére, hogy a PVP tisztán választható, és megköveteli, hogy jelölje meg érte, a PVP más játékosának elvesztése továbbra is állandó halált eredményez.

. Ami a tényleges karakterét illeti, egy ingyenes karaktermozgást használhat, és áthelyezheti a nem hardcore klasszikus korszak birodalmát. A kemény élmény folytatása érdekében azonban új karaktert kell létrehoznia.

Azok számára, akik érdeklődnek a kihívásokkal teli birodalmak kipróbálása iránt, a Blizzard teljes elkötelezettségszabályokat adott ki a speciális szerverekkel kapcsolatban.

Hivatalos globális Hardcore wow klasszikus szerver elengedési idő

A Blizzard megerősítette, hogy a kemény birodalmak World of Warcraft A klasszikus augusztus 24 -én világszerte élni fog. A szerverek 3:00 órakor kerülnek kiadásra.m. . Mivel ez egy globális kiadás, ez azt jelenti, hogy hozzáfér a Hardcore wow klasszikus A szerverek egyszerre elérhetővé válnak. Itt található a világ minden tájáról szóló kiadási idő listája:

  • Los Angeles – 3 P.m. PDT
  • New York – 6 P.m.
  • Sao Paulo – 7 P.m. BRT
  • .m. BST
  • Párizs – 12 a.m. Kóstoló
  • Isztambul – 1 a.m. TRT
  • Moszkva – 1 a.m. MSK
  • Abu Dhabi – 2 a.m. GST
  • Taipei – 6 a.m. CST
  • Szöul – 7 a.m. KST
  • Sydney – 8 a.m. Kedvelő

Tehát nem számít, hol vagy a világon, ha kíváncsi vagy, mikor van a Hardcore WOW klasszikus kiadás, egyszerűen keresse meg az időzónáját a fenti listán.

Személyzeti író – Steven már több mint egy évtizede írja be. Szenvedélye van a történetre összpontosító RPG -nek, mint a Final Fantasy franchise és az ARPG, mint a Diablo és a száműzetés útja. De valóban, hajlandó kipróbálni bármit.

Mikor indul a klasszikus Hardcore szerverek elindítása?

Jelentkezzen be ide, hogy megerősítse, hogy a Hardcore pontos pillanatát az időzónájában élőben él.

A WOW játékosok egy börtön futtatnak a WOW Classic -ban

Kép a Blizzard Entertainment segítségével

World of Warcraft Classic ma, augusztus később indítja el a hardcore szervereket. 24. Ennek ellenére a játékosok elvárhatják, hogy a kiszolgálók Menj élőben egyszerre a világ minden tájáról Mivel a szerverek bevezetése teljesen globális lesz.

Amikor a kemény szerverek egy régióban felmegyenek, minden régióban fel fognak lépni. A Blizzard megüti a kapcsolót Kaliforniai székhelyű iroda helyi idő szerint 15 órakor, És abban a pillanatban a világ minden szervere hozzáférhet a Hardcore -hoz Wow klasszikus.

Így lehet megtudni mikor .

Wow klasszikus A Hardcore szerverek időzónánként indítják el az időt

Mint a szabvány a Azta elindítás, Wow klasszikus A kemény szerverek egyszerre élnek a világ minden tájáról. A Blizzard szokássá tette az új iterációk elindítását Azta Wow: Csata azerothért).

Később ma, augusztus. 24, a játékosoknak várhatóan keményen kell várniuk szerverek, hogy ugyanabban az időben éljenek: 17:00 CT.

Ezt az információt szem előtt tartva konvertálja a szerverek indítási idejét az aktuális időzónájába, hogy megtalálja a pontos pillanatot, amikor a kemény Wow klasszikus Élni fog neked. Egy gyors Google -keresés elvégzi ezt a munkát az Ön számára.

Az alábbiakban talál egy táblát, amely bemutatja néhány nagyon lakott várost, valamint azt a pontos helyi időt, hogy a szerverek ott élnek.

Város (időzóna) Hardcore indítási idő
Honolulu (HST) 12:00
Los Angeles (PDT) 15:00
Denver (MDT) 16:00
5 órakor
New York (EDT) 18:00
São Paulo (BRT) 19:00
London (BST) 11:00
Párizs (CEST) 12:00 (augusztus. 25)

Ha ugyanabban az időzónában él, mint bármelyik város, akkor ezt a diagramot használhatja a pontos bevezetési idő megtalálására. Wow klasszikus A hardcore szerverek ma később élnek, és ha egyszer megteszik, át tudsz váltani azokon a szerverekre, és halál nélküli lesz Azta Utazás és futás.

A World of Warcraft és a League of Legends, többek között a World of World of World író, többek között. Mike 2020 óta van a DOT -nál, és 2018 óta foglalkozik az ESPORTS -ra.