Ххаартс. Наседие в Steam, Roxfort Legacy PC kiadási idő

Roxfortok Legacy Release Date Steam

«. Наседие » – э захатыающая р иая ира с о оыыы миром, который изесрс вам п п книга о гариеерен вам по кама о гарреűt. Отрййес в пешесествие, находите фантастичесих таарей, менйте сого персоажа, ваűt разивайте таланты, чтоыы стать настощим вошебником.

Кииuь хогартс. Наседие: цифровое deluxe-ueзание

Контент д э ээ игры (1)

Откыы центр сооесества

Ххаартс. Наседие: цифровое deluxe-ueзание

В цифровое deluxe-ueзание игры «хогартс. Наседие »ходит:
– Верховое животное фестрал
– Боевая арена ёёных
– A
– Гарнизонная ш ша ёыхых и итт

О ээй ире

«. Наседие » – э захатыающая р иая ира с о оыыы миром, который изесрс вам п п книга о гариеерен вам по кама о гарреűt. Отрййес в пешесествие, находите фантастичесих таарей, менйте сого персоажа, ваűt разивайте таланты, чтоыы стать настощим вошебником.

Станьте частником соыыый, которые разорачиваю на территорálata. Ваш персонаж – стуент, вадеющий кюч к д древней тайне, которая сособна разатать вошmal н н ч ч часттттттт рош вошmal. Находите союзников и сражайтес с с ёёыи вошебниками, чтоы решить со вошебного мира мира мира мира моро мого мого оого оого оого оnkánk. Ваше наседие – это т т ччо ы дmeете. Напишите сою собтвеннюю историю.

Системе требования

    Минималные:

    • 64 -разряные процесо ue оерационая система
    • О: 64 bites Windows 10
    • Процесор: Intel Core i5-6600 (3.3 GHz) vagy AMD Ryzen 5 1400 (3.2 GHz)
    • Оеративная памть: 16 GB з
    • Видеокарта: NVIDIA GEFORCE GTX 960 4GB vagy AMD RADEON RX 470 4GB
    • DIRECTX: Версии 12
    • Место н дисе: 85 GB
    • Долнително: SSD (előnyben részesített), HDD (Támogatott), 720p/30 FPS, alacsony minőségű beállítások
      Рекомендованные:

      • 64 -разряные процесо ue оерационая система
      • О: 64 bites Windows 10
      • Процесор: Intel Core i7-8700 (3.2 GHz) vagy AMD Ryzen 5 3600 (3.6 GHz)
      • Оеративная памть: 16 GB з
      • Видеокарта: NVIDIA GEFORCE 1080 TI vagy AMD RADEON RX 5700 XT vagy Intel Arc A770
      • DIRECTX: Версии 12
      • Место н дисе: 85 GB
      • Долнително: SSD, 1080p/60 FPS, kiváló minőségű beállítások

      Roxfortok Legacy szoftver © 2023 Warner Bros. Entertainment Inc. Az Avalanche szoftver által kifejlesztett. Varázslóvilág és Harry Potter Publishing Jogok © J.K -. Zúgolódás. Portkey Games, Roxfort Legacy, varázslóvilág és Harry Potter karakterek, nevek és kapcsolódó jelzések © and ™ Warner Bros. Entertainment Inc.

      Warner Bros. Games logo, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (S23)

      Roxfortok Legacy PC Release Times: Mikor indul a Steam és az Epic Games Store -on?

      Roxfort örökség, A nagyon várt Harry Potter Open World RPG, végül ma kiadja mind a PC-n, mind a konzolon, aki nem vásárolta meg a háromnapos korai hozzáférési fázist tartalmazó Deluxe kiadást. Igen, eljött az ideje, hogy visszatérjen az iskolába – és ó, ember, van -e sok tennivaló ebben a játékban. Nagyon sok varázslatot és tehetséget fog megtanulni, amikor az 1800 -as években felfedezi a Roxfortot és annak környezetét, mindenféle rejtvény megoldásával feltárja az ősi titkokat az útközben. Még egyszarvú is is elkaphat . Először természetesen le kell töltenie és telepítenie kell a játékot, hogy elinduljon az utazáshoz, tehát ez az útmutató megmondja, mikor pontosan a PC -verziója Roxfort örökség kinyitja.

      Amikor a Roxfort Legacy kiadja a gőzt

      Harry Potter Roxfort Legacy (2)

      Ha játszani akarsz Roxfort örökség A gőzen 1 p -nál beugrhatsz.m. EST februárban. 10, 2023. Erre az időre az időzónájában, csak vessen egy pillantást az alábbi bontásunkra.

      Február 10 -én

      • PST: 10 A.m.
      • EST: 1 P.m.
      • BRT: 3 P.m.
      • GMT: 6 P.m.
      • CET: 7 P.m.
      • IST: 11:30 P.m.

      Február 11 -én

      • CST: 2 a.m.
      • JST: 3 A.m.
      • AEDT: 5 A.m.
      • NZDT: 7 A.m.

      Amikor a Roxfort Legacy kiadja az Epic Games Store -t

      Roxfort örökség

      Roxfort örökség az Epic Games Store -ban is elérhető, amely néhány játékos számára nagyszerű alternatíva. Amennyire tudjuk, a cím az EGS -en egyidejűleg elindul, mint a Steam, tehát senki sem hátrányos helyzetben van az egyik vagy a másik üzletből történő vásárlás miatt. Íme, mit jelent ez az időzónádhoz.

      Február 10 -én

      • PST: 10 A.m.
      • EST: 1 P.m.
      • BRT: 3 P.m.
      • GMT: 6 P.m.
      • CET: 7 P.m.
      • IST: 11:30 P.m.

      Február 11 -én

      • CST: 2 a.m.
      • JST: 3 A.m.
      • AEDT: 5 A.m.
      • NZDT: 7 A.m.

      Most pontosan tudja, mikor kezdheti el a játékot Roxfort örökség PC -n. Ha szüksége van néhány kezdő tippre vagy konkrét útmutatókra, nézd meg a Roxfort örökség Teljes útmutató és áttekintés.

      Írta: Marco Wutz a GLHF nevében.

      Lista

      Roxfort Legacy: Tippek kezdőknek

      7. tétel megtekintése