Grand Theft Auto Trilogy Unlock Times – kiadási idők a régióban, GTA: A trilógia kiadási idő megerősítve | PcGamesn

GTA: A trilógia kiadási idő megerősítve

Ha kíváncsi vagy, hogy mi a GTA: A trilógia feloldása az Ön régiójában, a Rockstar Intel író, Ben összeállította ezt a remek időzóna térképet a Twitteren:

„Grand Theft Auto Trilógia” feloldási idők – amikor játszhatsz a régiójában

A PlayStation 2 Grand Theft Auto trilógia Végül visszatér. A Rockstar végre megadta nekünk a három PS2 Classic teljes átdolgozását GTA játékok, beleértve Grand Theft Auto III, GTA Vice City és GTA San Andreas. Ezeket a játékokat hihetetlenül nagy tiszteletben tartják a játékközösség körében, és meghatározzák, hogy mi lesz a nyílt világjátékok, tehát ez egy gyönyörű robbanás a múltból, hogy hamarosan a trilógiát élvezzük, mint valaha, mint valaha, mint valaha. Ha a Grand Theft Auto trilógia A lehető leghamarabb a megfelelő helyen vagy. Az alábbiakban pontosan lebontunk, amikor lejátszhatjuk a GTA -trilógia Az Ön régiójában.

A GTA trilógia feloldása az egyes régiókban

Az alábbiakban lebomolunk, amikor a Grand Theft Auto trilógia elérhetővé kell válnia a régiójában. GTA -trilógia. Az alábbi idők november 11 -én vannak, hacsak másképp nem jelezzük.

  • PST: 7:00
  • EST: 10:00
  • GMT: 15:00
  • CET: 16:00
  • IST: 20:30
  • CST: 23:00
  • JST: november 12 -én. 12
  • AEDT: november 2 -án.
  • NZDT: november 4 -én. 12

. .

Írta: Dave Aubrey a GLHF nevében.

Lista

5 új multiplayer videojáték, hogy ezen a nyáron játsszon

5 tétel megtekintése

GTA: A trilógia kiadási idő megerősítve

A GTA trilógia utánfutó alatt egy nő sziluettje jelenik meg

A Rockstar Games megerősítette, mikor fogsz pontosan játszani a Grand Theft Auto -t: A Trilógiát – A végleges kiadás. A fejlesztő frissítette weboldalának támogatási szakaszát, hogy megfogalmazza, amikor a Grand Theft Auto III, a Vice City és a San Andreas remastered verziói élőben lesznek az Ön időzónájában.

Mint korábban beszámoltuk, a GTA trilógia felvételei a YouTube -on és a Reddit -en felszínre kerültek a megfelelő feloldási idő előtt. Ha ilyen messzire tettél, anélkül, hogy spoilereket látna, akkor nincs sokáig menni.

Míg a GTA: A trilógia előterhelések már élnek azok számára, akik az Xbox Store, a Nintendo Eshop vagy a PlayStation áruházon keresztül vásároltak, a PC -lejátszóknak hosszabb ideig kell várniuk. A Rockstar megerősítette, hogy nem fogja tudni letölteni a GTA: Trilógia remastereket a bevezetés napjáig. Ha azonban a játékot a Rockstar Launcher-en keresztül előrendeli, akkor 10 dollárt kapsz bármely termékből, amely legalább 15 dollárra kerül. Ne feledje, hogy a kedvezmény 2022. január 16 -án jár le.

GTA: Trilógia kiadási idő

A GTA: A trilógia kiadási ideje 7:00 PST / 10:00 EST / 15:00 GMT 2021. november 11 -én. A Rockstar megerősíti, hogy ez ugyanaz lesz az összes platformon, bár mint mondjuk, néhány PlayStation felhasználó arról számolt be, hogy korán játszhatják.

Ha kíváncsi vagy, hogy mi a GTA: A trilógia feloldása az Ön régiójában, a Rockstar Intel író, Ben összeállította ezt a remek időzóna térképet a Twitteren:

. A Rockstar a Grand Theft Auto III -t, a Vice City -t és a San Andreas -t a Steam -en vonta le, tehát ez az egyetlen hely, ahol az írás idején a PC -n játszik a PC -n.

YouTube miniatűr

Nemrég azt is kiderült, hogy a GTA trilógiájának magasabb specifikációi vannak, mint a Red Dead Redemption 2, furcsa módon. . Azt is rájössz, hogy a stúdió frissítette az új PC-játékokat a GTA 5-stílusú vezérlőkkel és az életminőség javításával, tehát most azonnal újraindíthatja a sikertelen küldetéseket.

.

. A JRPG-k és a sci-fi játékok nagy rajongója, az Iain otthon öltözködik a Final Fantasy XIV-ben, bár nem idegen a genshin ütéshez vagy a GTA Online számára.

A Network N Media jutalékot szerez az Amazon Associates és más programok révén a minősített vásárlásokból. A cikkekbe beillesztjük az affiliate linkeket. Feltételek megtekintése. Az árak helyesek a közzététel idején.

További információ a PCGamesn -től, Kövessen minket a Daily PC Games hírekhez, útmutatókhoz és véleményekhez a Twitteren, a Facebook -on, a Overwolf, a Steam és a Google News. Vagy iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre.