Diablo 4 Ashava World Boss Server SLAM Spawn Times., Diablo 4 Beta World Boss, Times, Location – Hogyan lehet harcolni az Ashava | A terhelés

Diablo 4 Beta World Boss, Times, Helyszín – Hogyan harcoljunk Ashava

A PlayStation blogban a Blizzard azt is kiderítette, hogy a főnökök minden játékos számára alkalmasak – függetlenül a készségtől, az osztálytól vagy a tapasztalatoktól. Minél több játékos támad meg a világ főnökét, annál gyorsabban megy le – és a különböző osztályoknak különböző taktikákat kell használniuk, hogy legyőzzék mindegyiket.

Diablo 4 Ashava World Boss Server SLAM Spawn Times

Diablo 4 Ashava World Boss Server SLAM Spawn Times

. .

Azok számára, akik nem teljesen tudják, az Ashava a játék egyik új világ főnöke – óriási szörnyek, amelyek sok játékosnak együtt kell működniük, hogy leépüljenek. .

Bontjuk le, milyen világfõnökök vannak a Diablo 4 -rel – és akkor, amikor képesek leszel harcolni Ashavával – a Diablo 4 Beta -ban.

Diablo 4 Ashava World Boss Server SLAM Spawn Times: A Ashava koncepció művészeti portréja

Diablo 4 World Boss – Mi az a világ főnöke?

Ahogy a neve is sugallja – a világ főnökei hatalmas főnök lények, amelyek rendszeres időközönként jelennek meg a Diablo 4 túlvilágában. . .

.

Hasonlóan az MMO főnökeihez, vadonatúj kihívást jelentenek a játékosok számára – sőt, olyan élő tevékenységek, amelyek nemcsak Önt és a négyes pártját igénylik, hanem több fél is legyőzni, hogy legyőzzék.

A PlayStation blogban a Blizzard azt is kiderítette, hogy a főnökök minden játékos számára alkalmasak – függetlenül a készségtől, az osztálytól vagy a tapasztalatoktól. Minél több játékos támad meg a világ főnökét, annál gyorsabban megy le – és a különböző osztályoknak különböző taktikákat kell használniuk, hogy legyőzzék mindegyiket.

.

Diablo 4 World Boss – melyik a World Boss a bétaverzióban?

A Diablo 4 szerver SLAM Beta -ban csak egy világfõnök lesz, akit el kell venni – Ashava néven. Négyszer jelennek meg a béta folyamán – tehát négy esélyed lesz arra, hogy felvegye őket, és bebizonyítsa az érzelmedet.

Diablo 4 Ashava World Boss Server Slam Spawn Times: A játékosok harcolnak az Ashavával

Ha sikeres vagy – képesnek kell lennie arra, hogy egy csomó legendás zsákmányt megragadjon a karakteredért. Noha ez a zsákmány nem viszi át a teljes játékot, legalábbis dicsekedni fog és felkészült arra, amikor Ashava visszatér a teljes júniusi indítás során.

Az Ashava -t nem lesz könnyű levenni, de ha kedveli az esélyeit – itt van, amikor a bétaverzióban lesznek.

Diablo 4 szerver slam Ashava World Boss Spawn Times

Szerver slam béta

. Ezután ezt követően 3 óránként újra beilleszkedik, amíg a végső ívás május 14 -én, 9 órakor, PST/ 17:00 BST.

. Ez jó ízlést fog adni a Diablo 4 legnagyobb kihívásainak a júniusban érkező standard és korai hozzáférési dátumok előtt.

Melyik világfõnök van a Diablo 4 Open Beta -ban?

.

Mikor jelenik meg a világ főnöke a Diablo 4 béta -ban?

Május 13 -án kezdve 9 -kor PST/ 17 órakor BST. Ezután ezt követően 3 óránként újra beilleszkedik, amíg a végső ívás május 14 -én, 9 órakor, PST/ 17:00 BST.

Diablo 4 Beta World Boss, Times, Helyszín – Hogyan harcoljunk Ashava

Tudjon meg mindent az Ashava -ról, a Pestilent -ről a Diablo 4 Beta World Boss Times -rel, a helyszínen és hogyan lehet legyőzni ezt a kemény főnök szörnyet.

. Diablo 4 Beta World Boss, Times, hely, .

Mielőtt felveszi a Diablo 4 Beta World Boss -ot, Ashava -t, vigyázzon, hogy hihetetlenül erősek. Szüksége lesz a legjobb Diablo 4 varázslóképre, a Diablo 4 Rogue Build -ra és a Diablo 4 Barbarian Build -re, valamint a Diablo 4 Multiplayer többi játékosával együtt, hogy levethesse ezt a fenyegetést.

Diablo 4 Beta World Boss Times and Dates

A Diablo 4 Beta World Boss Times Az Ashava elleni küzdelem a következők:

Május 13., szombat:

  • 9:00 PT / 12:00 ET / 17 PM BST
  • 12:00 PT / 15:00 ET / 8:00 BST
  • 15:00 PT / 18:00 ET / 23:00 BST

Május 14., vasárnap:

  • 12:00 PT / 3 AM ET / 8 AM BST
  • 3 AM PT / 6 AM ET / 11 AM BST
  • 6:00 PT / 9 AM ET / 14:00 BST
  • 9:00 PT / 12:00 ET / 17 PM BST

Ashava A Pestilent Beta World Boss csak a fenti időkben érhető el, ezért ügyeljen arra, hogy jó építkezésekkel és csapattársakkal készüljön, mielőtt bemennek, hogy a főnököt le lehessen venni. Ez az egyetlen alkalom, amikor a világ főnöke elérhető lesz a bétaverzióban, így ne hagyja ki. Ő egyike annak a sok Diablo 4 World főnöknek, amely a teljes játékban megtalálható

Diablo 4 Béta World Boss helyszíne

A Diablo 4 Béta World Boss helyszíne Mert Ashava megtalálható a törött csúcsok legkeleti részén a tégelyben.

. Ha elmegy a World Boss helyszínére, és nem talál Ashavát, akkor várni fog, amíg a következő ívásra szaporodik. A terület középpontjában egy nagy medence található, amelyet csontok és belek vesznek körül. .

A Diablo 4 Beta World Boss Ashava egy 25. szintű RAID-szerű esemény, amely csak meghatározott időpontokban fordul elő. .

YouTube miniatűr

Az Ashava legyőzéséhez maradjon a lábujjain, hogy elkerülje a halálos, de erősen távíró támadásaikat. Kerülje el az útból, és keressen nyílásokat a világ főnökének megtámadására. Számos támadásuk van, amelyekre figyelni kell, kezdve a közel tartományú harapástól egy rövid töltésig, sőt még egy nagy, elsöprő támadásig a pengék segítségével.

Ez minden, amit tudnod kell a Diablo 4 Beta World Boss, Times, Location és az Ashava elleni küzdelemről. Ha továbbra is küzd egy jó karakterbeállítás létrehozásáért, nézd meg a Diablo 4 ügyességi fákat minden osztályhoz, hogy megtalálja az Önnek megfelelő kombinációt.

Többet a Loadout -ból

Rory Norris, amikor nem játszik Honkai Star Rail-t, Destiny-t vagy bármely más Looter-Shooter-t, Rory lelkesen ír róluk. Valójában, miután a Bungie Looter-Shooter-t játszotta a bevezetése óta, ez az egyik leginkább lejátszott játéka minden időkben, több ezer órával a gazdag univerzumába elsüllyedt. Minden dolog iránti szeretet, az RPG és a Questing iránti szeretet arra késztette őt, hogy szabadúszó játék újságíróként kezdje meg, mielőtt teljes munkaidős útmutatóként írja a Loadout-ot. Azóta több száz útmutatót írt, amelyek mindent lefednek, a régi kedvenceitől az új címekig, mint például az FC 24 és az Assassin’s Creed Mirage. Nagyon nagy esély van arra is, hogy történelem diplomáját használja, hogy vadul kapcsolatot teremtsen a valós történelemmel a PS5, Xbox és Nintendo Switch -en szeretett játékokban. Lenyűgözi a hidegháború és az első „igaz” videojátékok fejlődése, valamint az, ahogyan tapasztalataink alakítják a szerencsejátékot, és hogyan lépünk kapcsolatba vele. Jelenleg elvesztette a Starfield -i világegyetem felfedezését és nehéz döntéseket hozva a Baldur’s Gate 3 -ban, miközben arra vár, hogy a Call of Duty MW3 a kezünkbe kerüljön.

A Network N Media jutalékot szerez az Amazon Associates és más programok révén a minősített vásárlásokból. A cikkekbe beillesztjük az affiliate linkeket. Feltételek megtekintése. Az árak helyesek a közzététel idején.