Apex Legends 15. évad visszaszámlálás: Új szezonbeli kiadási idők, amikor az APEX Legends 15. évad? Kiadási dátum, 14. évad befejezési dátuma, új legenda, még több – Dexerto

Mikor van az Apex Legends 15. évad? Kiadás dátuma, 14. évad befejezési dátuma, új legenda, több

A Respawn kiderült, hogy az új 15. évad legendája „Catalyst”. Az új Ferro Fluid -ot hozza az Apex játékokba, és a titokzatos folyadékkal kapcsolatos számos képességgel büszkélkedhet. Pontosabban, ők:

Apex Legends 15. évad visszaszámlálás: Új évad megjelenési dátuma az időzónájában

Apex legendák Már évek óta viharoz, és mint háromhavonta, közvetlenül egy vadonatúj szezonba merülünk. hatalmasnak kell lennie Csúcs Blowout, beleértve egy vadonatúj legendát, a szokásos fegyverek beállításait és egy vadonatúj térképet, amely könnyen a csomag legizgalmasabb része. Ha elkötelezett vagy Apex legendák Játékos, akkor ez egy hatalmas kiemelés az Ön számára, mindaddig, amíg a szerverek működnek. Míg új Csúcs A szezon elindításai eleinte gyakran elárasztják a kiszolgálókat, gyorsan ki kell simulniuk. Mindaddig, amíg a kiszolgálók kitartanak, játszhatsz Apex Legends 15. évad Az alábbiakban vázolunk az alábbiakban.

Mikor kezdődik az új Apex Legends szezon? Kiadás dátuma és időpontjai

Apex Legends 15. évad november 1 -jén kezdődik, és egyetlen globális indítási idővel rendelkezik. . Ez ezúttal ugyanaz lehet, de számíthat arra, hogy képes lesz játszani Bármely platformon a következő időpontokban.

  • PDT: 10:00.
  • EDT: 13:00.
  • GMT: 17:00.
  • CET: 18:00.
  • IST: 22:30.

November 2

  • CST: 1:00.
  • JST: 2:00.
  • AEDT: 4:00.
  • NZDT: 6:00.

Apex Legends 15. évad új karakter, katalizátor

Katalizátor kulcsfontosságú művészeti koncepció

Az egyik legnagyobb oka annak, hogy izgatott legyen a vadonatúj Apex legendák A szezon az új lejátszható legenda, a katalizátor, a Első transz -nő a játékban. Ha többet szeretne tudni a katalizátorról, vessen egy pillantást a mire Apex legendák Katalizátor interjú .

Apex Legends 15. évad új térképe, Broken Moon

Törött hold 5

Egy másik nagyszerű ok a beugrásra Apex Legends 15. évad Amikor elindul, az új térkép, amely több száz órás csatát biztosít a dedikált játékosok számára. Már van bontásunk mindent, amit tudnod kell a törött holdról , És még többet meg kell győződnie arról, hogy a játék elindul, amint elindul.

GLHF .

Lista

Apex legendák új térképe: Minden, amit tudnod kell a törött holdról

Törött hold 5

14 tétel megtekintése

Mikor van az Apex Legends 15. évad? Kiadás dátuma, 14. évad befejezési dátuma, új legenda, több

Apex legendák

Újrapúszít

Az Apex Legends 15. évadának következő szezonjában egy új legendát adnak hozzá a katalizátorban és egy új térképet a Boreas holdján. Itt van, amikor megkezdődik a Respawn’s Battle Royale 15. évadja, és mire számíthat, amikor megteszi.

A 14. évad hozzáadott egy új mesterlövész legendát, a Vantage -t, több mint két év elteltével növekszik a szintű sapka, és a Kings Canyon jelentős frissítése. Következő a játékosok számára a 15. évad, az Eclipse néven.

Apex Legends 15. évad kiadási dátuma

Apex Legends 15. évad november 1 -jén kezdődik -A játékon belüli visszaszámlálás és az új évszakok szokásos indítási napja alapján. Ez a harc vagy a félelem eseményének tervezett befejezési dátuma is.

A cikk az AD után folytatódik
A cikk az AD után folytatódik

A kiadás ragaszkodik a Respawn három hónapos időkeretéhez az Apex minden évszakához, amely minden évszakban ugyanaz volt, kivéve a harmadikat, amely alig több mint négy hónapig tartott.

?

A Respawn kiderült, hogy az új 15. évad legendája „Catalyst”. Az új Ferro Fluid -ot hozza az Apex játékokba, és a titokzatos folyadékkal kapcsolatos számos képességgel büszkélkedhet. Pontosabban, ők:

  • Passzív: Barricade – A katalizátor megerősítheti az ajtókat a ferrofluidjával, megnehezítve őket
  • Taktikai: .
  • Végső: .

Ő is ő lesz a BR első transznemű karakterének, és Meli Grant hangszereplője szerint „elkerülhetetlenül transz.”

Iratkozzon fel hírlevelünkre az eSports, a játék és még sok más frissítésekért.

A cikk az AD után folytatódik

.

A cikk az AD után folytatódik

Boreas a Seer és a Catalyst otthona otthona. Ez egy teljesen egyedi környezet lesz minden másból, amellyel eddig az Apex Legends -ben volt.

Összefüggő:

A legjobb ingyenes játékok letölthetők és lejátszani PC -n, PS5 -en, Xbox -on vagy Nintendo Switch -en

A cikk az AD után folytatódik

Apex legendák holdtérkép

Még több is van, hogy izgatott legyen. Az ajándékozás, a matricák és a friss csata bérlet esik a 15. évaddal, valamint a szokásos fegyverhangolással és a hibajavításokkal.

A legújabb, nézd meg az Apex Legends 15. évad javításának jegyzeteit.

Apex Legends 15. évad kiadási dátuma, új legenda és térkép részletei

Tudjon meg mindent az Apex Legends 15. évadáról, beleértve a szezon új legendáját, térképét, örökségét és még sok másról.

A Catalyst, az Apex Legends 15. évadának új legendája

Megjelent: 2023. szeptember 21

Mikor volt az Apex Legends 15. évad? Az Apex Legends szezonjai jönnek és mennek, új legendák, új örökség, új térképek és még sok minden más. .

. Mint az előző évi szezonok előtt, a 15. évad egy vadonatúj térképpel és egy új Apex Legends legendával érkezett (próbáld meg ezt háromszor gyorsan elmondani), tehát nem okozta csalódást.

15. évad kiadási dátuma

Az Apex Legends 15. évadja, az Eclipse, 2022. november 1., kedd és 2023. február 14 -én, kedden került sor. Ez volt az egyik leghosszabb Apex Legends Seasons.

Ebben a szezonban nagyszerű új tartalommal töltötték el, beleértve a Catalyst, a játék első transznemű legendáját. Egy új térkép, a Broken Moon, az Apex legendák egyik legnagyobb térképévé vált, a mérethez közel állva a világ széléhez. . Olvassa el tovább a részleteket ezekről.

YouTube miniatűr

  • Passzív – barikád: Erősítse meg az ajtókat, erősítse meg őket és zárja be őket az ellenségekhez. A szóközöket, ahol az ajtókat megsemmisítették, szintén megerősíthető.
  • Taktikai – Piercing sztrájkok: Dobjon ki egy ferrofluid foltot, amely a tüskékhez fordul, amikor az ellenségek közel vannak. A katalizátor immunis marad az ellenséges tüskékkel szemben.
  • Ultimate – Sötét fátyol. Azok az ellenségek, akik átjárnak rajta, lassulnak és részben elvakulnak egy rövid ideig.

Seer’s Heirloom

A Spellbound rendezvényen ebben a szezonban a Seer Showstoppers Heirloomot elengedték. A Grand Finale Banner póz, és az Intro Quip: „A szívem erősebben veri, amikor minden kihívástól átmaradtam” a legenda örökségkészletében is szerepeltek.

A gyönyörű örök kert

15. évad térkép – Törött hold

. Miután egy üstökös ütközött a Holddal, darabokra összetörte a felületet. Különböző természeti események is sokáig folytatódtak, beleértve a meteorzuhanyokat és az árapály szabálytalanságait.

Az üstökös és az ebből következő Terraforming projekt hatása miatt, amelyet a Cleo Recovery Council megbízott, a Broken Moon egyedi területekre oszlik, eltérő esztétikával, mint például a lenyűgöző örök kertek és az ipari örökkévalóbb magokra.

Ez minden, amit tudnod kell az APEX Legends 15. évad kiadási dátumáról. . .

Danielle Rose, kérlek, ne kérdezd Danielle -t, hogy mi a kedvenc PC -játékai vagy műfajai, soha nem fog ugyanazt a választ adni. .

A Network N Media jutalékot szerez az Amazon Associates és más programok révén a minősített vásárlásokból. A cikkekbe beillesztjük az affiliate linkeket. Feltételek megtekintése. Az árak helyesek a közzététel idején.